Saradnja

saradnja
Jedan od prioritetnih ciljeva Centra za govorno-jezičke poremećaje “Broka” je da naše društvo dostigne nivo u kome građani preuzimaju odgovornost i shvataju moć zajedništva u rešavanju ličnih i društvenih problema na socijalnom, duhovnom, obrazovnom i ekonomskom planu.

Vodeći se ovim ciljem svesni smo da u oblasti govorno-jezičkih poremećaja, kao jedinog ili samo jednog od problema osoba sa teškoćama u razvoju, možemo da damo značajan doprinos njihovoj rehabilitaciji.

Ipak, kako govorno-jezički poremećaji najčešće nisu jedini problem osoba ometenih u razvoju, već se javljaju sa čitavim nizom pratećih problema (poremećene motorike, oštećenog sluha, psihološkim problemima itd.), Centar za govorno-jezičke poremećaje “Broka” je raspoložen i otvoren za saradnju sa svim relevantnim ustanovama (vrtićima, školama, domovima zdravlja, strukovnim udruženjima, specijalističkim ordinacijama itd.) koje mogu da pomognu u procesu ka konačnoj rehabilitaciji osoba ometenih u razvoju.

Takođe smo otvoreni za saradnju sa svima onima koji na bilo koji način mogu da pomognu u promociji i realizaciji naših ciljeva (lokalna samouprava, privredna društva, istaknuti pojedinci, ljudi dobre volje). Svaka pomoć je dobrodošla jer zdravlje naše dece, a samim tim i nacije u celini NEMA CENU!

Naši partneri

 Osnivanje firmi

Vibeko Konsalting je za potrebe Centra pomogao prilikom administrativnih pitanja osnjivanja udruženja, organizacije poslovanja uz stalno kvalitetno poslovno savetovanje.

Ova kompanija ima naše najiskrenije preporuke za saradnju. Bave se poslovnim savetovanjem koje uključuje i osnivanje preduzeća, radnje, udruženja, preregistraciju, gašenje firmi i dr. Posetite njihov sajt ovde.

 Google Oglasi

Prava Reklama nam je pomogla pri izradi ovog sajta. Pružaju nam usluge savetovanja iz oblasti internet marketinga (Google i Facebook oglašavanja).

Prava Reklama ima, takođe, naše najiskrenije preporuke. Bave se poslovnom primenom interneta. Njihova specijalnost je oglašavanje na pretraživaču Google. Posetite njihov sajt ovde.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress